Metos tillverkar och marknadsför storköksapparater och inredning av rostfritt stål. Metos är marknadsledare i de Nordiska och Baltiska länderna, samt Benelux länderna och tillhör Ali-Gruppen som är Europas ledande tillverkare av storköksapparater. Metos har cirka 750 anställda i nio olika länder i Europa.

 

Visualisering

Planera ditt kök tillsammans med våra specialister och få en planlösning 2D och i 3D och gör en rundvandring i ditt framtida kök.

Visualisering – Se alla möjligheter

Innan du köper ett kök är det viktigt att kunna se helheten. Vi kan hjälpa dig med detta. På våra kontorer finns denna utrustning att utifrån dina behov ta fram en planlösning 2D, lyfta upp den i 3D, färgsätta och göra en digital rundvandring i ditt framtida kök.

Installationsritningar

Installationsritningarna i en helhetsleverans är gjorda för valda apparaters vatten-, ånga-, avlopps- och elanslutningar. Dimensionsritningarna är avsedda för våra egna montörer och för sidoentreprenörer.
CAD – dimensionering görs efter beställning och ingår i leveransens pris. Ritningens leveranstid är två veckor förutsatt att kunden uppgett erforderlig information.

Metos CAD- eller Revit-symboler

Att använda metosymboler kräver  registrering. Om du inte har en användarkod, fyll i formuläret härifrån så skickar vi en kod till dig omgående. Symbolerna hittar du i plan- och frontvy på våra produktsidor i anslutning till varje enskild produkt. Symbolerna är i AutoCAD eller Revit format. Symbolerna innehåller teknisk data som attribut.

Efter att du laddat ner symbolen kan du dra den i din ritning.

Metos Kitchen Planner

Metos applikation Professional Kitchen Planner är enkel att använda vid design av ett professionellt kök som bäst passar dina behov. Dess symbolbibliotek innehåller symboler för 600 av de viktigaste apparaterna som gör det möjligt för dig att visualisera användning och kostnader för ditt köksutrymme. Du kan skissa kökets väggstrukturer och därefter fylla utrymmet med önskade apparater och inredning. Genom att klicka på 3D-view kan du se planlösningen från olika vinklar. Du kan skriva ut planlösningen och spara den för senare redigering. För att få åtkomst till programmet, kostnadsfritt, ladda ned den härifrån till din egen dator.

Kitchen Intelligence

Ring oss

Växeln
08-775 8585
Service Stockholm
08-775 8598
Service Göteborg
031-707 7510
Service Malmö
040-680 1531
Service övriga landet
020-479 823
Reservdelar
08-775 8592

Våra planerare

Innan du köper ett kök är det viktigt att kunna se helheten. Vi kan hjälpa dig med detta.
no_pic

Visualisering

Planerare
Visualisering
no_pic

Visualisering

Planerare
Visualisering
no_pic

Visualisering

Planerare
Visualisering
no_pic

Visualisering

Planerare
Visualisering