Metos applikation Professional Kitchen Planner är enkel att använda vid design av ett professionellt kök som bäst passar dina behov.

Dess symbolbibliotek innehåller symboler för 600 av de viktigaste apparaterna som gör det möjligt för dig att visualisera användning och kostnader för ditt köksutrymme. Du kan skissa kökets väggstrukturer och därefter fylla utrymmet med önskade apparater och inredning. Genom att klicka på 3D-vyn kan du se planlösningen från olika vinklar. Du kan skriva ut planlösningen och spara den för senare redigering. För att få åtkomst till programmet, kostnadsfritt, ladda ned den till din egen dator från länken nedan. Applikationen fungerar med PC och Mac med ett tangentbord och mus.

Metos Professional Kitchen Planner behöver Adobe AIR SDK för att fungera. Ladda ner Adobe AIR till din egen dator från länken nedan.
Installera Adobe AIR först, sedan Metos Professional Kitchen Planner-applikationen.
Observera att apparatsymbolerna som används i programmet är modellprodukter avsedda för planeringsskedet. Bilder relaterade till kökets strukturella design och erbjudandena grundas alltid på aktuella tillgängliga apparater. Om du behöver hjälp med ditt projekt finns Metos köksplaneringsavdelning till din tjänst. Skicka bara din planlösning till oss så hjälper vi dig med detaljer och skickar en offert till dig.