Metos Marine – kök och tvätterier för alla typer av fartyg 

Metos Marine är en global ledare inom leverans av fartygskök och tvätterier och är specialiserad på att tillhandahålla hållbara och högkvalitativa lösningar för professionellt bruk inom sjöfarten och skeppsindustrin. Vårt omfattande sortiment av utrustning uppfyller de strängaste kvalitets- och säkerhetsstandarderna och är utformat för att stå emot de utmaningar som den krävande sjömiljön innebär. 

Våra experter inom Metos Marine har lång erfarenhet och förstår de unika behoven och kraven som sjöfarten innebär. Vår köksutrustning och köksmöbler används idag på över 6 000 fartyg världen över. Vi levererar årligen omkring 150 kompletta fartygskök till olika typer av fartyg, inklusive containerfartyg, arbetsfartyg, offshorefartyg, kryssningsfartyg, isbrytare och forskningsfartyg. 

Metos har en lång historia inom fartygsleveranser, med de första leveranserna redan på 1950-talet och en etablerad Marine-försäljning sedan 1970-talet. Från början har vi specialiserat oss på planering och tillverkning av kök och utrustning som är anpassad för fartygsanvändning. Idag kan vi erbjuda skräddarsydd planering av fartygskök utförd av designers med specialkunskaper inom branschen.

Hållbara kök 

När det gäller utrustning för fartygskök är hållbarhet en central faktor. Vi väljer utrustning med tanken att den ska hålla under hela fartygets livscykel. I vårt sortiment ingår den bästa och mest lämpliga utrustningen för alla ändamål ombord. Genom vårt dagliga arbete är vi väl förtrogna med de marina regler och standarder som gäller, och dessa aspekter beaktas noggrant i alla våra leveranser. 

Vår grundläggande princip är att utrustningen väljs med tanke på att den ska vara i bruk under hela fartygets livscykel, vilket garanterar att köket fungerar smidigt och effektivt under hela dess tid i drift

Tjänster

Vid leverans av kompletta kök erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster, inklusive planering, drifttagning och teknisk support. Vår erfarna tekniska support står till tjänst för att hjälpa till på distans vid eventuella problem som kan uppstå. Dessutom tillhandahåller vi reservdelar till den utrustning vi säljer, och vi har ett omfattande lager med över 15 000 olika typer av reservdelar redo att levereras snabbt. På så sätt kan du få den hjälp du behöver så snabbt som möjligt för att säkerställa att ditt kök fungerar smidigt och effektivt. 

Våra experter i din tjänst

Marine-försäljning

försäljning och krav
+358 20 43913
metos.marine@metos.com

Reservdelar

+358 20 43913
spareparts@metos.com

Teknisk support

+358 20 43913
technical.support@metos.com
Riitta Patjas

Riitta Patjas

marine försäljningschef
+358 20 439 4243
riitta.patjas@metos.com

Rongjian Xu

marine försäljningschef
+358 20 439 4628
rongjian.xu@metos.com

Teresa Tynkkynen

Teresa Tynkkynen

marine försäljning 
+358 20 439 4290
teresa.tynkkynen@metos.com

Teemu Karhunen

Teemu Karhunen

planering
+358 20 439 4265
teemu.karhunen@metos.com