Butikskök och restaurangvärlden 

Butiksköken har blivit en allt viktigare konkurrensfördel inom dagligvarubutiker. 

Grocerant-fenomenet, som suddar ut gränsen mellan restauranger och matbutiker, erbjuder färsklagad och läcker mat i miljöer där människor annars också rör sig. Det finns numera grocerants i så gott som varje närbutik. Matbutikerna erbjuder färsklagade rätter som antingen kan avnjutas direkt eller värmas upp. Kunderna har möjlighet att antingen ta med sig maten eller äta den på plats. 

Ett välplanerat och välutrustat kök möjliggör en lönsam matproduktion och anpassar sig också till framtida behov. Vi erbjuder det största produkturvalet och det mest omfattande servicepaketet på marknaden. Vi är med i alla steg, från planering till utbildning av personal och underhåll av utrustningen. 

Restauranger

Behöver du hjälp med konceptet för en ny restaurang eller är du intresserad av nya trender inom restaurangvärlden? Vi kan hjälpa dig med alla behov för din restaurang. Vårt omfattande och högkvalitativa urval av utrustning för professionella kök kommer från världens främsta leverantörer av restaurangutrustning. Dessutom har vi expertis inom konceptutveckling och kan samarbeta med dig för att förverkliga din vision. 

För mer information om våra restauranglösningar, kontakta oss idag. 

Våra experter i din tjänst

Lena Ruud

Säljare / utbildare
0709-101 731
lena.ruud@metos.se

Johan Berggren

Säljare
0709-161 562
johan.berggren@metos.se