Vilken diskmaskin är bäst lämpad för just er verksamhet? 

2024-11-25 08:42
A paragraph is a self-contained unit of a discourse in writing dealing with a particular point or idea. Paragraphs are usually an expected part of formal writing, used to organize longer prose.
Dishwashing, professional kitchen

Diskmaskiner för professionellt bruk delas in i olika kategorier. Ibland kan det vara en utmaning att välja rätt maskin för ditt professionella kök, eftersom det finns många olika kategorier och inom varje kategori finns det många olika modeller. Att välja rätt maskin kommer att tjäna användaren bäst, så det lönar sig att lära känna de olika alternativen och deras funktioner.

Underbänkdiskmaskiner är ett praktiskt val för små utrymmen såsom barer och daghem, och är lämpliga för att diska glas och porslin. Huvdiskmaskiner erbjuder en ergonomisk lösning för medelstora och stora professionella kök. Grovdiskmaskiner är designade för stora professionella kök där stora kärl och utrustningsdelar diskas. Granulatdiskmaskiner använder biologiskt nedbrytbara granulat för att ta bort fastsittande smuts och är lämpliga för tung diskning. Tunneldiskmaskiner är effektiva kapacitetslösningar för storkök, som optimerar vatten- och energianvändningen. Banddiskmaskiner är däremot flexibla, högkapacitetsmaskiner som kan anpassas efter kundens behov.

Underbänkdiskmaskiner


Underbänkdiskmaskiner är en utmärkt lösning för mindre utrymmen, såsom barer och daghem, där smidig och effektiv diskning av glas och porslin krävs. Till exempel kan dessa maskiner användas med kompatibla disktabeller och vagnar för att skapa ett komplett disksystem. Beroende på modellen kan du lägga till exempelvis en värmedesinfektion eller omvänd osmosenhet. Underbänkdiskmaskiner finns i olika serier för olika diskbehov.

Underbänkdiskmaskiner i webbutik

Huvdiskmaskiner

Huvdiskmaskiner är lämpliga för medelstora till stora kök där effektiv hantering av disk och ergonomi är viktigt. Deras ergonomiska horisontella genomgående flöde och enkla rengöring gör dem till ett bra val för hektiska miljöer. Ytterligare funktioner såsom en ångkondensator och en automatisk huvlyftfunktion finns tillgängliga för att förbättra arbetsförhållandena och arbetsmiljön.

Huvdiskmaskiner i webbutik

Grovdiskmaskiner


Grovdiskmaskiner designade för att diska större behållare och delar av produktionsutrustning, är grovdiskmaskiner särskilt lämpliga för storkök, butiker och livsmedelsindustrin. Dessa maskiner har också kapacitet att rengöra stora skålar och delar, vilket gör dem väl lämpade för platser med större och tyngre diskbehov.

Grovdiskmaskiner i webbutik

Granulatdiskmaskiner


Granulatdiskmaskiner skiljer sig från andra diskmaskiner eftersom de använder granulat för att ta bort fastsittande matrester, vilket minskar behovet av förrengöring och gör arbetet enklare. Dessa diskmaskiner är mest användbara för att diska GN-behållare. WD granulatdiskmaskiner kan kombineras med biologiskt nedbrytbara granulat för att minska diskens miljöpåverkan.

Granulatdiskmaskiner i webbutik

Korgtunneldiskmaskiner


Korgtunneldiskmaskiner är högkapacitetsmaskiner där diskkorgar rör sig genom maskinen med en kontrollerad hastighet. Denna diskmetod är idealisk för stora kök som kräver effektiv och kontinuerlig diskning. OPTIFLOW-teknik optimerar vattenanvändningen för att minska förbrukningen, medan ECO-FLOW värmeåtervinning sparar energi och förbättrar arbetsmiljön.

Korgtunneldiskmaskiner i webbutik

Banddiskmaskiner

Banddiskmaskiner är högkapacitetsmaskiner, där disken placeras direkt på maskinens transportband. De är lämpliga för stora kök med stor variation av diskgods. Transportbandet kan skräddarsys för olika typer av disk och maskinerna är designade enligt kundens specifika behov, vilket uppnår optimal ergonomi och kapacitet.

Banddiskmaskiner i webbutik

Pier 4 Sauli Kemppainen Petra Wikström Metos
Pier 4 öppnar ett nytt perspektiv i Helsingfors, Finland
Dishwashing, professional kitchen
Vilken diskmaskin är bäst lämpad för just er verksamhet? 
Nolita, Helsinki
Nolita står för kvalitet både på tallriken och i glaset
Richard Hunter och Per Vivesson, Metos Sverige
Att få vardagen i ett professionellt kök att fungera smidigt
Trondheim
Hur Metos optimerar Trondheims offentliga kök
E-handel 1 till 5 av 28