Vårt produkturval har utökats – låt oss presentera Metos by Merrychef

2023-09-13 12:09
Metos by merrychef conneX 16

Metos vill betjäna sina kunder på bästa möjliga sätt. Därför har vårt produkturval utvidgats med Merrychefs turbougnar av hög kvalitet – de bästa som finns på marknaden.

– Merrychefs turbougnar är de bästa på marknaden. Utrustningen är bekant för våra kunder, och turbougnens popularitet talar för sig själv, berättar produktchefen Tobias Heiskanen.

Varför är Merrychef den bästa turbougnen? Det finns många orsaker. Den kompakta ugnen tar inte mycket plats, och passar därför utmärkt i alla kök. Ugnens yttre yta hålls sval och det gör att ugnen är trygg för användarna. Det behövs heller ingen kåpa ovanför ugnen.
Den eleganta ugnen är ideal till exempel för snabb tillredning, rostning, grillning och uppvärmning. Toastar, bakverk, grönsaker, fisk, kött – allt det här tillreder du snabbt och enkelt i den här multifunktionella maskinen. Med hjälp av olika färgkodade plåtar kan ugnen användas för att tillreda många slags rätter, allt från omelett.
– Turbougnen kombinerar tre uppvärmningstekniker: konvektion, rostningstemperatur som kan riktas och mikrovågor, och tack vare de här egenskaperna är turbougnen mycket effektiv, berättar Tobias.

Den snabbaste turbougnen – och den minsta

Flera egenskaper har gjort turbougnen populär. För det första är den givetvis snabb. Till och med basmodellen tillreder mat upp till tio gånger snabbare än en traditionell ugn. Den kompakta storleken bidrar till att spara på kökets dyrbara kvadratmeter, och den praktiska och eleganta apparaten kan placeras till exempel på disken. Den effektiva ugnen sparar också energi och bidrar på så sätt till verkliga besparingar.
Det viktigaste är kanske ändå varumärkesägaren Welbilts verksamhet och deras kvalitetssäkring och principer om en kontinuerlig utveckling. Den här verksamheten möjliggör nämligen de bästa möjliga egenskaperna hos ugnen såväl nu som i framtiden.
– När man köper Merrychef, köper man inte bara en apparat. Man köper också all kompetens och vilja att ständigt utveckla den bästa produkten på marknaden. Varje ugn testas innan den tas i bruk. För att garantera en hög kvalitet och pålitlighet går ugnarna igenom omfattande tekniska produkttester och matlagningstester, betonar Tobias.
Ugnen passar utmärkt till exempel på kaféer, på hotell, på servicestationer, i kiosker, i butikskök, på snabbmatsrestauranger och på alla andra ställen där det behövs snabb uppvärmning och enkel tillredning.


 


Metos och Welbilt samarbetar

Merrychef är ett varumärke som ägs av Welbilt. Metos har sedan 2004 varit en del av den omfattande Ali Group-koncernen, dit också Welbilt hör. Metos och Welbilt är tillsammans en del av världens största tillverkare av professionell köksutrustning.

– Det här är en stor fördel för kunderna, eftersom det möjliggör att vi kan svara på kundernas önskemål i mycket stor utsträckning, sammanfattar Tobias.
I praktiken syns samarbetet med Merrychef för kunden i och med att Metos tillhandahåller alla reservdelar och teknisk support, träning i användningen av turbougnen samt naturligtvis Metos högkvalitativa underhållstjänst.
Turbougnens panelning har gjorts med tanke på synligheten för samarbetet. Därför bär också panelen texten ”Metos by Merrychef”.
– Vi är mycket glada över att samarbetet har börjat så bra, säger Tobias.

Blev du intresserad? Fråga mer av vår försäljning! 
Vår utbildningstjänst hjälper dig att använda din utrustning effektivt.
Metos utbildningstjänst ger verktyg och nya perspektiv för professionella kök
Energieffektivitet i profsskök
Tio förslag för att spara energi i professionella kök
Servicechef Timo Lehikoinen
Viktigt med regelbundet underhåll: att säkerställa verksamhetens kontinuitet i det professionella köket.
Miljöbelastningen från köksmaskiner mäts vanligtvis genom förbrukning.
Håll dina professionella köksmaskiner i toppskick - spara pengar och vår planet
Ett välplanerat diskrum förbättrar huvdiskmaskinens ergonomi
Ett välplanerat diskrum förbättrar huvdiskmaskinens ergonomi
Köksplaneringen är det första steget i Metos starka servicepaket
Metos kombinerar erfarenhet och vision i planeringen av det professionella köket