Art.nr: MG4344400

Induktionsspis Metos Diamante D74/10TCII bordsmodell, 14kW

Bordsmodellen av induktionshäll Metos Diamante D74/10TCII har fyra Ø230 mm 3,5 kW kokzoner. Den krossäkra keramiska spishällen har markerade kokzoner vars temp…

Listpris 161 778,94 kr
På beställning
Bordsmodellen av induktionshäll Metos Diamante D74/10TCII har fyra Ø230 mm 3,5 kW kokzoner. Den krossäkra keramiska spishällen har markerade kokzoner vars temperatur kan justeras med hjälp av inställningsknappar. Vid användning av en induktionsspis blir den keramiska hällen varm endast genom värmeöverföring mellan hällen och kokkärlet. Värmen ackumuleras inte i spishällen och det är endast kärlsbotten och maten i kärlet som värms upp. Spishällen omkring kärlen förblir kall, vilket gör användningen av en induktionshäll mycket snabb och säker. Spishällen är dessutom enkel att rengöra då maten inte bränns fast vid en kall spishäll. Spishällen har en förhöjning längst bak som förhindrar att stänk från kärlen kan rinna ner bakom spisen.

Varje detalj i denna kraftiga, stilfulla och hygieniska restaurangspisserien Metos Diamante 70 är konstruerad för tillhandahållande av effektiva och väl fungerande lösningar för hela processen, från förberedelser till matlagning och enkel rengöring av spisen efteråt. Diamante 70 seriens spishällar finns att köpa både som bordsmodeller och med eget bänkstativ, som enskilda eller kombinerade enheter, såväl för små och medelstora som för stora kök. Hällarna är laserskurna vilket gör det möjligt att rent sammanfoga flera enheter till sammahängande köksöar eller arbetslinjer i kök med intensiv användning, t.ex. storkök.

- fyra Ø230 mm kokzoner (3,5 kW / kokzon)
- bordmodell
- stora stänkbeständiga inställningsknappar
- stomme av rostfritt stål
- överhettningsskydd

TILLVALSUTRUSTNING (beställs separat):
- öppet bänkstativ
- skåpsluckor till bänkstativ
Allmän
Beskrivning Induktionsspis Metos Diamante D74/10TCII bordsmodell, 14kW
Mått och kapacitet
Bredd mm 800
Djup mm 730
Höjd mm 250
Paketvolym 1,912 m3
Dimensioner på förpackning (LxBxH) 85x75x30 cm
Nettovikt med ental 57 kg
Vikt inkl. emballage 67 kg
Teknisk information
Anslutningseffekt kW 14
Spänning V 400
Antal faser 3NPE
Frekvens Hz 50/60
Kapslingsklass (IP) X4
Typ av anslutning Flexibel
Funktioner
Modell Diamante