Art.nr: MG4344282

Induktionsspis Metos Diamante D72/10TCII bordsmodell, 10kW

Induktionshäll Metos Diamante 70 D72/10GCII har två Ø230 mm 5 kW kokzoner. Den krossäkra keramiska spishällen har markerade kokzoner vars temperatur kan justera…

Listpris 104 183,51 kr
På beställning
Induktionshäll Metos Diamante 70 D72/10GCII har två Ø230 mm 5 kW kokzoner. Den krossäkra keramiska spishällen har markerade kokzoner vars temperatur kan justeras med hjälp av inställningsknappar. Vid användning av en induktionsspis blir den keramiska hällen varm endast genom värmeöverföring mellan hällen och kokkärlet. Värmen ackumuleras inte i spishällen och det är endast kärlsbotten och maten i kärlet som värms upp. Spishällen omkring kärlen förblir kall, vilket gör användningen av en induktionshäll mycket snabb och säker. Spishällen är dessutom enkel att rengöra då maten inte bränns fast vid en kall spishäll. Spishällen har en förhöjning längst bak som förhindrar att stänk från kärlen kan rinna ner bakom spisen.

Varje detalj i denna kraftiga, stilfulla och hygieniska restaurangspisserien Metos Diamante 70 är konstruerad för tillhandahållande av effektiva och väl fungerande lösningar för hela processen, från förberedelser till matlagning och enkel rengöring av spisen efteråt. Diamante 70 seriens spishällar finns att köpa både som bordsmodeller och med eget bänkstativ, som enskilda eller kombinerade enheter, såväl för små och medelstora som för stora kök. Hällarna är laserskurna vilket gör det möjligt att rent sammanfoga flera enheter till sammahängande köksöar eller arbetslinjer i kök med intensiv användning, t.ex. storkök.

- två Ø230 mm kokzoner (5 kW / kokzon)
- bordsmodell
- stora stänkbeständiga inställningsknappar
- effekt justerbar på 12 nivåer
- utsidan och fötterna är gjorda av rostfritt stål
- cirkulär display identifierar varje matlagningsområde
- med sensor för att upptäcka kastrull eller kastrull ovanpå ytan
- överhettningsskydd

TILLVALSUTRUSTNING (beställs separat):
- öppet bänkstativ
Allmän
Beskrivning Induktionsspis Metos Diamante D72/10TCII bordsmodell, 10kW
Mått och kapacitet
Bredd mm 400
Djup mm 730
Höjd mm 250
Paketvolym 0,108 m3
Dimensioner på förpackning (LxBxH) 45x80x30 cm
Nettovikt med ental 35 kg
Vikt inkl. emballage 40 kg
Teknisk information
Anslutningseffekt kW 10
Spänning V 400
Antal faser 3NPE
Frekvens Hz 50/60
Typ av anslutning Flexibel
Funktioner
Modell Diamante