Metos tillverkar och marknadsför storköksapparater och inredning av rostfritt stål. Metos är marknadsledare i de Nordiska och Baltiska länderna, samt Benelux länderna och tillhör Ali-Gruppen som är Europas ledande tillverkare av storköksapparater. Metos har cirka 750 anställda i nio olika länder i Europa.

 

Montage och projektering

Vår installationsservice monterar kompletta kök och separata apparater enligt turn key principen.

Montage och projektering

Projekteringstjänst – Komplett helhetslösning

Metos projekteringstjänst planerar alla typer av kompletta kök, storkök och köksrenoveringar med tillhörande utrustning och arbetsprocesser för sina kunder. Till ditt förfogande finns alltid kunskap om den senaste tekniska utvecklingen och de senaste metoderna. Du sparar tid och pengar. Du har samma samarbetspartner från planering till förverkligandet. Lokal projektledning garanterar en lyckad leverans vad avser tidsplaner, dimensioneringar och montage. För måttdimensioneringen ansvarar våra projektledare. Installationens tidsplan avtalas med kunden.

Montagetjänst

Vår installationsservice monterar vid behov kompletta kök och separata apparater enligt turn key principen. För monteringen enligt överenskomna villkor ansvarar vår specialiserade monteringsgrupp.

Bekymmersfritt och pålitligt

Till ditt förfogande finns våra bästa professionella montör. Vi testkör även apparaterna före igångkörning.

Installationsritningar

Installationsritningarna i en helhetsleverans är gjorda för valda apparaters vatten-, ånga-, avlopps- och elanslutningar. Dimensionsritningarna är avsedda för våra egna montörer och för sidoentreprenörer. CAD – dimensionering görs efter beställning och ingår i leveransens pris. Ritningens leveranstid är två veckor förutsatt att kunden uppgett erforderlig information.

Installation
Kitchen Intelligence

Ring oss

Växeln
08-775 8585
Service Stockholm
08-775 8598
Service Göteborg
031-707 7510
Service Malmö
040-680 1531
Service övriga landet
020-479 823
Reservdelar
08-775 8592

Projektering

Kontakta projektledare eller din försäljare för montage och projekteringtjänst.
Carl_Bjorkman

carl.bjorkman@metos.se
0709-161 547

Carl Björkman
Projektledare
Björn Peterson

bjorn.peterson@metos.se
0709-161 570

Björn Peterson
Projektledare
no_pic

helene.friman-lundin@metos.se
0709-161 511

Helene Friman Lundin
Projektledare