Metos tillverkar och marknadsför storköksapparater och inredning av rostfritt stål. Metos är marknadsledare i de Nordiska och Baltiska länderna, samt Benelux länderna och tillhör Ali-Gruppen som är Europas ledande tillverkare av storköksapparater. Metos har cirka 750 anställda i nio olika länder i Europa.

 

Metos Center i Finland

Metos huvudutställning är Europas största storköksutställning och finns på huvudkontoret i Finland.

Metos Center i Finland

Metos huvudutställning är Europas största storköksutställning och finns på huvudkontoret i Finland.  Vi erbjuder dig den bästa kunskapen i professionella kök och alla lösningar under samma tak. Du kan se hundratals av de senaste professionella köksapparaterna i vår permanent utställning och våra kök. Med oss ​​kan du försöka och se själv hur enheterna och de olika processerna fungerar. Så här vet du vad du ska köpa och varför. Här kan du nå experter på området från köksdesign till kockar och tränare.

Metos Center erbjuder färdiga lösningar för att laga mat i restaurangvärlden. Vi erbjuder tre olika typer av demokök med senaste tekniken inom fältet och vår personalrestaurang. På Metos Center kan du testa recept, processer och koncept eller utbilda din personal. Det finns också ett auditorium för 70 personer för träningskurser.

 

 

 

Kitchen Intelligence

Ring oss

Växeln
08-775 8585
Service Stockholm
08-775 8598
Service Göteborg
031-707 7510
Service Malmö
040-680 1531
Service övriga landet
020-479 823
Reservdelar
08-775 8592

Metos Center lokaler

laitenayttely

Du hittar de senaste nyheterna i vår utställning. Kom och kolla!

Storköksutställning
ravintola

Personalrestaurang som vi också utnyttjar i vår egen utrustningutveckling.

Personalrestaurang
koekeittio

Det är möjligt att organisera demo och produkttester i våra lokaler.

Demokök
auditorio

Auditorium för 70 personer och klassrum

Auditorium