Metos tillverkar och marknadsför storköksapparater och inredning av rostfritt stål. Metos är marknadsledare i de Nordiska och Baltiska länderna, samt Benelux länderna och tillhör Ali-Gruppen som är Europas ledande tillverkare av storköksapparater. Metos har cirka 750 anställda i nio olika länder i Europa.

 

Jobba hos oss

Lediga tjänster

 

Metos tillverkar och marknadsför storköksapparater. Metos är marknadsledare i de Nordiska och Baltiska länderna, samt Benelux länderna och tillhör Ali-Group som är Europas ledande tillverkare av storköksapparater. Metos har cirka 800 anställda i nio olika länder. Vi erbjuder dig en stor firmas förmåner samt en utmärkt utsikt över hela verksamhetsområdet.

Servicetekniker

Vill du arbeta som Servicetekniker i ett seriöst och utvecklande företag som genomsyrar kunskap, kundfokus och kontinuitet?

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och söker nu drivna servicetekniker i Stockholm, Göteborg och Malmö inom service, reparation och underhåll av storköksutrustning ute hos våra kunder.

Vi ser gärna att du har:
· En gymnasieutbildning med inriktning elteknik eller motsvarande
· Erfarenhet av service och reparationer inom mekanik och el
· En bred teknisk kunska
· Ett teknikintresse
· Erfarenhet inom storköksutrustning
· Talar och skriver svenska obehindrat
· B-körkort (krav)

För att passa in i rollen som servicetekniker hos oss ser vi att du är öppen, social, ärlig och lojal med en förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du har även förmågan att effektivt driva ditt arbete framåt med ordning och reda. Du gillar att lösa problem på ett målinriktat, kreativt och engagerat sätt. Du är serviceminded och sätter alltid kundens och företagets bästa i fokus.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsplats med goda arbetsvillkor i ett väletablerat, seriöst och välskött företag.

Låter det intressant?
Skicka en intresseanmälan med ditt CV samt Personligt brev till HR-ansvarig emelie.eklund@metos.se. Vid frågor, kontakta Emelie Eklund, 08-775 85 34. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!