Metos tillverkar och marknadsför storköksapparater och inredning av rostfritt stål. Metos är marknadsledare i de Nordiska och Baltiska länderna, samt Benelux länderna och tillhör Ali-Gruppen som är Europas ledande tillverkare av storköksapparater. Metos har cirka 750 anställda i nio olika länder i Europa.

 

Jobba hos oss

Lediga tjänster

 

Metos tillverkar och marknadsför storköksapparater. Metos är marknadsledare i de Nordiska och Baltiska länderna, samt Benelux länderna och tillhör Ali-Group som är Europas ledande tillverkare av storköksapparater. Metos har cirka 800 anställda i nio olika länder. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med goda arbetsvillkor i ett väletablerat och välskött företag.

 

Metos Storkök AB är i en expansiv fas och söker nya medarbetare inom olika områden. Några av våra aktuella roller är:

Säljare inom storköksentreprenad
Som Entreprenadförsäljare hos oss ansvarar du för att sälja både små och stora projekt inom storkök, där målet är att leverera projekt med god kvalitet i rätt tid med rätt budget.

Säljare DVH
Som säljare till Dagligvaruhandeln ansvarar du för att utveckla befintliga kunder samt arbeta proaktivt för att knyta kontakter med nya presumtiva kunder. Du arbetar mestadels på fältet och bokar möten med butikschefer, handlare och personer på central nivå hos våra kunder. Du arbetar självständigt och ger förslag på både standard- och kundanpassade lösningar.

Offerthandläggare
Som Offerthandläggare hos oss består arbetet av att stötta våra säljare med att självständigt skapa offerter utifrån förfrågningsunderlag. Du tar fram produkter som motsvarar kravspecifikationen i förfrågningsunderlaget. I rollen har du löpande kontakt med kunder, leverantörer och konsulter.

Servicetekniker
Som servicetekniker hos oss arbetar med service, reparation och underhåll av storköksutrustning ute hos våra kunder inom bl.a. storkök, dagligvaruhandel och restauranger.

 

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete hos Metos Storkök – skicka in din spontanansökan redan idag till jobb@metos.se