Metos tillverkar och marknadsför storköksapparater och inredning av rostfritt stål. Metos är marknadsledare i de Nordiska och Baltiska länderna, samt Benelux länderna och tillhör Ali-Gruppen som är Europas ledande tillverkare av storköksapparater. Metos har cirka 750 anställda i nio olika länder i Europa.

 

Professional Kitchen Planner

Metos Professional Kitchen Planner

Metos applikation Professional Kitchen Planner är enkel att använda vid design av ett professionellt kök som bäst passar dina behov.

Dess symbolbibliotek innehåller symboler för 600 av de viktigaste apparaterna som gör det möjligt för dig att visualisera användning och kostnader för ditt köksutrymme. Du kan skissa kökets väggstrukturer och därefter fylla utrymmet med önskade apparater och inredning. Genom att klicka på 3D-view kan du se planlösningen från olika vinklar. Du kan skriva ut planlösningen och spara den för senare redigering. För att få åtkomst till programmet, kostnadsfritt, ladda ned den till din egen dator från länken nedan. Applikationen fungerar med PC och Mac med ett tangentbord och mus.

Metos Professional Kitchen Planner needs Adobe AIR runtime to work.
Download Adobe AIR to your own computer from the link below.
Install Adobe AIR first, then Metos Professional Kitchen Planner application.

air_en
load_planner
KP_700

Var god observera att apparatsymbolerna som används i programmet är modellprodukter avsedda för planeringsskedet. Bilder relaterade till kökets strukturella design och erbjudandena grundas alltid på aktuella tillgängliga apparater. Om du behöver hjälp med ditt projekt finns Metos köksplaneringsavdelning till din tjänst. Skicka bara din planlösning till oss så hjälper vi dig med detaljer och skickar en offert till dig.