Metos tillverkar och marknadsför storköksapparater och inredning av rostfritt stål. Metos är marknadsledare i de Nordiska och Baltiska länderna, samt Benelux länderna och tillhör Ali-Gruppen som är Europas ledande tillverkare av storköksapparater. Metos har cirka 750 anställda i nio olika länder i Europa.

 

Jobba hos oss

Säljare DVH till Stockholm

 

Är du en lösningsfokuserad person med känsla för service som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla ditt intresse för försäljning och affärsutveckling? Vi söker just nu en proaktiv företagssäljare DVH till vår verksamhet i Stockholm. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete.
Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter:

Erbjuda marknaden Metos starka varumärke inom restaurangutrustning där våra värdeord är Kunskap, Kundfokus och Kontinuitet.

Bearbeta befintliga och nya kunder som är verksamma inom DVH (dagligvaruhandeln).

Du arbetar mestadels på fältet och bokar möten med butikschefer, handlare och personer på central nivå hos våra kunder. Du arbetar självständigt och ger förslag på både standard- och kundanpassade lösningar.

Du presenterar produktnyheter och driver projekt tillsammans med kunderna. Med en proaktiv framtoning är du ett stöd för kunderna.

Ansvara för att utveckla befintliga kunder samt arbeta proaktivt för att knyta kontakter med nya presumtiva kunder. Är du en person som vill göra det lilla extra för kunden är du helt rätt för rollen.

Delta i mässor, konferenser och utbildningar.

Placering är på vårt huvudkontor i Stockholm, och våra kunder är utspridda över hela landet vilket innebär att det krävs av dig att du har möjlighet att resa.

Din bakgrund/personlighet:
Du har en bakgrund inom storkök/restaurang och försäljning och är nu redo för nya utmaningar. Har du arbetat med restaurangutrustning är det en stor fördel. Har du utöver detta även kunskaper inom AutoCad kommer det premieras.
Trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att både utveckla befintliga och skapa nya affärsrelationer.
Då Metos tillhör en global företagsgrupp krävs goda kunskaper i engelska.
Om du är resultatinriktad, drivande, strukturerad och samarbetsvillig med en stor portion humor kommer du att passa in i vårt team.
Då tjänsten innebär resor inom landet är körkort ett krav.

Vi erbjuder:
Metos tillhör Ali Group vilket gör oss till en av världens största leverantörer av storköksutrustning. Vi ser vår personal som en tillgång och vi har en familjär och trivsam atmosfär. Vi har kollektivavtal och erbjuder en attraktiv anställning med tjänstebil och fina personalförmåner. Läs gärna mer på www.metos.se

Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan till jobb@metos.se